Bemanningsjobb för oftamolog i Stockholm

Nu söker vi dig, ögonläkare som vill ha ett givande och spännande uppdrag.

Denna ögonklinik erbjuder ett komplett utbud av ögonsjukvård. De söker nu en läkare som kan stärka upp verksamheten och erbjuda kontinuitet. Mottagningen tar emot cirka 32 000 varje år och här arbetar ett dedikerat team av sjuksköterskor, specialistläkare, ortoptister samt optiker. De genomför bl.a. linsbytesoperationer, kataraktoperationer och ögonplastikkirurgi. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på ögonklinik.

Att arbeta som oftamolog via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta läkartjänst i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Igckkq Åumoksetii Cjrqnou NX, Æpos
Tidsperiod
5-17
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yidpehniæmnh ab becig Hyrwi
Region/kommun
Stockholm/Vvbcokjil
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka