Vi söker oftamolog till uppdrag i Stockholm

Läkare sökes för spännande uppdrag på ögonmottagning. Hit vänder sig patienter med varierande ögonsjukdomar samt de i behov av synfelsoperation eller gråstarroperation.

Uppdraget omfattar sedvanligt mottagningsarbete. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Som oftamolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkaruppdrag i Stockholm?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Atwsn Bgqlaaapu Eieexl
Tidsperiod
49-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vogucwåpoi dd bfb ai Atunwslqhgg
Region/kommun
Stockholm/Mwbcxjcpf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka