Ledigt jobb för allmänläkare i Stockholm

Denna väletablerade vårdcentral söker en läkare till sin verksamhet. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd.

På vårdcentralen finns en samlad kompetens av olika yrkesgrupper och tillsammans arbetar ni för att ge bästa möjliga vård.

Som läkare på denna vårdcentral kan du förvänta dig sedvanligt primärvårdsarbete under uppdragsperioden. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Tycker du detta låter som ett jobb för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Läkaruppdrag via Agila allmänläkare

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Att ta läkararbete i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Skelderholm
Jonas Skelderholm / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qlhxhvcxf Xævbæ SY
Tidsperiod
5-9, 14-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ppitkjmtæcwq f, Åcnrno dca hg Ræorå
Region/kommun
Stockholm/Xjelpåtvx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka