Allmänläkare sökes till jobb i Stockholm

Är du på jakt efter en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Verksamheten har nu behov av en läkare för ordinärt primärvårdsarbete. Som läkare möter du barn, vuxna och äldre med olika besvär och sjukdomstillstånd.

På denna hälsocentral arbetar man tvärprofessionellt och personcentrerat för att kunna erbjuda en god och säker vård.

Arbetet är omväxlande och innebär såväl drop-in-mottagning som planerade besök. Du kan förvänta dig arbetsuppgifter som täcker hela det allmänmedicinska området.

Låter detta som något för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Läkarjobb i Stockholm

Vår huvudstad erbjuder en mängd sevärdheter och upplevelser inom kultur, mat, natur och nöjen, den är Nordens folkrikaste kommun. Strosa bland butiker och restauranger i Gamla Stan eller besök ett av Europas största slott. Samla kulturpoäng på de många museerna eller promenera genom Skogskyrkogården, en plats upptagen på Unescos världsarvslista för sin moderna arkitektur. På Djurgården finns b.la. Junibacken och Skansen, runda sedan av kvällen på ABBA museet eller se en föreställning på Cirkus. I kommunen finns mängder med restauranger, från lyxkrogar i city till mer Bohemiska på Södermalm. Flera restauranger har tilldelats stjärnor i Guide Michelin. Om du vill uppleva storstadspuls med natursköna miljöer är Stockholm en perfekt plats.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pntu Mt
Tidsperiod
26-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fnxxbæded b hbf df CILRIUJN
Region/kommun
Stockholm/Stockholm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka