Agila söker allmänläkare till uppdrag i Stockholm

Är du en Allmänspecialist med en passion för patientvård och ett hjärta för medmänsklighet? Vi söker just dig som har ett fint bemötande, hög kompetens och är tillmötesgående!

På verksamheten får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och stödjande miljö. Genom verksamheten kan du enkelt erbjuda rådgivning och hjälp via vår chatt där erfarna sjuksköterskor, psykologer, kuratorer och läkare står redo att samarbeta med patienterna.

Bli en del av vårt engagerade team och gör en verklig skillnad i människors liv.

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför läkarjobb i Stockholm?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qvjes Hvcqd RQ - JB
Tidsperiod
35-17 (2025)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Væhåamkls e cafie Irpkq
Region/kommun
Stockholm/Ngegaqkle
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka