Vi söker geriatriker till läkarbemanningsuppdrag i Stockholm

Just nu söker denna vårdcentral en läkare för ett spännande och givande uppdrag. Hit söker sig patienter i alla åldrar för olika besvär, och du som läkare kommer att arbeta inom hela det allmänmedicinska området.

Du kommer att ta emot fysiska patientbesök samt genomföra videosamtal och chatta med patienterna.

För uppdraget sökes en läkare med specialistutbildning i allmänmedicin eller dig med tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Mottagningen ser gärna att du har ett intresse av kontinuerligt arbete.

Att ta läkarjobb som geriatriker via Agila

Som geriatriker hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som geriatriker.

Stockholm en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xeysu Cbiæruvpb RN - EU
Tidsperiod
32-1
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Geriatrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lqqpaædcg d dadif Nepåtvbtk
Region/kommun
Stockholm/Jyråkwqfg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka