Vi söker allmänläkare till uppdrag i Stockholm

Är du på jakt efter ett spännande och varierande arbete inom det allmänmedicinska området? Då kan vi ha den perfekta möjligheten för dig! Just nu söker vi efter en kvalificerad person som vill bli en del av vårt team och bidra till vår verksamhet.

Uppdraget innebär omväxlande uppgifter inom det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta både självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus. För dig med ett genuint intresse av primärvård väntar ett spännande uppdrag inom hemsjukvård.

Till detta uppdrag söker vi dig som är legitimerad läkare eller allmänspecialist.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänläkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cjnbl HÅJA
Tidsperiod
52-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Geriatrik eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qdåbkaæsqo cd fbdge Ekeorqty
Region/kommun
Stockholm/Cruuhbygl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka