Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Stockholm

Är du på jakt efter en arbetsplats där du kan arbeta i en härlig miljö och fokusera på att erbjuda god vård till patienter? Då kan detta vara uppdraget för dig.

Verksamheten har nu behov av en läkare med vana från mödrahälsovård för arbete på barnmorskemottagningen och målgrupp gravida. Uppdraget är på deltid.

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Trivs du med att arbeta som allmänläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Stockholm en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pæepbh VTT
Tidsperiod
25-34
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sæodhbvcvr fbE fig ag Qærqtm
Region/kommun
Stockholm/Sxdaxqr
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka