Vi söker allmänläkare till uppdrag i Stockholm

Vill du ha ett stimulerande arbete och bli del av ett kompetent team? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral.

Vårdcentralen erbjuder ett brett vårdutbud och har i dagsläget ca 13 000 listade patienter. Här väntar en utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Som läkare bedömer, utreder och behandlar du patienter med varierande sjukdomar och besvär. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som nybesök och återbesök. Om du letar efter en stimulerande roll inom det allmänmedicinska området passar detta uppdrag perfekt.

Till detta uppdrag söker vi dig som är legitimerad läkare eller allmänspecialist.

Att arbeta som allmänläkare via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänläkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Stockholm en spännande plats för läkaruppdrag

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Skelderholm
Jonas Skelderholm / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
FdfQsmcmc Ymnjgæiuf Rragv WC
Tidsperiod
3-39
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Abrsnlgeqhyvaa c facae Nvqieålja
Region/kommun
Stockholm/Veyrvåjyx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka