Allmänläkare sökes till jobb i Stockholm

Denna väletablerade verksamhet söker nu en till medarbetare till sin verksamhet. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd.

På enheten arbetar de i team och kan erbjuda deras patienter en rad olika kompetenser. Här finns allmänläkare, läkare under utbildning, distriktssköterskor och undersköterskor.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkararbete i Stockholm

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ueoutgcgc Srcmgsehvqo GT
Tidsperiod
24-26, 29-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ksaj Rmrfaof påu fe bda dh Pxmakotkpy
Region/kommun
Stockholm/Gehrxæywu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka