Bemanningsjobb för allmänläkare i Stockholm

Denna väletablerade verksamhet söker nu en till medarbetare till sin verksamhet. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd.

På enheten arbetar de i team och kan erbjuda deras patienter en rad olika kompetenser. Här finns allmänläkare, läkare under utbildning, distriktssköterskor och undersköterskor.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Arbetet som allmänläkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför läkarjobb i Stockholm?

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Skelderholm
Jonas Skelderholm / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nwjivdhdj Tavpelwchdb KC
Tidsperiod
13-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wrgr Tilaijn sæe fe eeh ia Qqfuvwshhr
Region/kommun
Stockholm/Nshrjærmk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka