Vi söker allmänläkare till uppdrag i Stockholm

På denna enhet kommer du att möta patienter med olika sjukdomstillstånd och ha möjlighet att arbeta i en flexibel och stimulerande arbetsmiljö. Om du vill ha en utmanande roll inom vården och vara en del av ett team som strävar efter att ge högkvalitativ vård, så är detta uppdraget för dig.

Här finns en samlad kompetens av olika yrkesgrupper och tillsammans arbetar ni för att ge bästa möjliga vård.

Som läkare på denna vårdcentral kan du förvänta dig sedvanligt primärvårdsarbete under uppdragsperioden. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Tycker du detta låter som ett jobb för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänläkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Läkartjänst i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cpycufsni Våjvæ LL
Tidsperiod
40-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sicdqtcoånnj g, Åejrli cbi gi Iåosæ
Region/kommun
Stockholm/Rfpdoæsqy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka