Bemanningsuppdrag för läkare i Stockholm

På denna vårdcentral arbetar allmänläkare, distriktssköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeuter, barnmorskor och läkarsekreterare. De söker nu dig som vill bli en del av teamet och bidra med din kompetens.

Du kommer att arbeta med vanligt primärvårdsarbete som innefattar bedömning av akuta besvär och kroniska sjukdomar, undersökningar, remisshantering och receptförskrivning. Om du vill ha ett givande och stimulerande arbete med patienter i alla åldrar ska du söka detta uppdrag.

Att ta jobb som läkare via Agila läkarbemanning

I rollen som läkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Stockholm en spännande plats för läkarjobb

Vår huvudstad erbjuder en mängd sevärdheter och upplevelser inom kultur, mat, natur och nöjen, den är Nordens folkrikaste kommun. Strosa bland butiker och restauranger i Gamla Stan eller besök ett av Europas största slott. Samla kulturpoäng på de många museerna eller promenera genom Skogskyrkogården, en plats upptagen på Unescos världsarvslista för sin moderna arkitektur. På Djurgården finns b.la. Junibacken och Skansen, runda sedan av kvällen på ABBA museet eller se en föreställning på Cirkus. I kommunen finns mängder med restauranger, från lyxkrogar i city till mer Bohemiska på Södermalm. Flera restauranger har tilldelats stjärnor i Guide Michelin. Om du vill uppleva storstadspuls med natursköna miljöer är Stockholm en perfekt plats.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amy Sevelin
Amy Sevelin / Teamleader
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
VER Jglmtdsjs Wæhjstaæqfiw Asxbæevkbuujafcang
Tidsperiod
26-32
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ytjsvqmflago fa Le i idc ac OÅXQARBUT
Region/kommun
Stockholm/Stockholm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka