Ledigt jobb för allmänläkare i Stockholm

Just nu söker denna vårdcentral en läkare för ett spännande och givande uppdrag. Hit söker sig patienter i alla åldrar för olika besvär, och du som läkare kommer att arbeta inom hela det allmänmedicinska området.

Du kommer att ta emot fysiska patientbesök samt genomföra videosamtal och chatta med patienterna.

För uppdraget sökes en läkare med specialistutbildning i allmänmedicin eller dig med tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Mottagningen ser gärna att du har ett intresse av kontinuerligt arbete.

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

Att arbeta som allmänläkare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Läkaruppdrag i Stockholm

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eeouy Nrpåsvsag VG
Tidsperiod
3 (2024)-38 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Goeblåino f igfha QRCÅFUOTI
Region/kommun
Stockholm/Kxyædehbw
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka