Agila söker allmänläkare till uppdrag i Stockholm

Denna väletablerade enhet söker för närvarande en till medarbetare till sin verksamhet. Här kommer du att möta patienter med olika sjukdomstillstånd och ha möjlighet att arbeta i en flexibel och stimulerande miljö.

Människor är välkommen till dem både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Enheten erbjuder en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa patienter på bästa sätt. De utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete..

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som allmänläkare

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta läkarjobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xqpjo Æqma OQ
Tidsperiod
48-26 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Coqpuiåvxd c beheh Æada
Region/kommun
Stockholm/Vwræqgvli
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka