Agila söker barnmedicin till uppdrag i Stockholm

Denna verksamhet förstärker nu sitt team med fler barnläkare. Är du specialistläkare i barn- och ungdomsmedicin och lockas av en verksamhetskultur som kännetecknas av omtanke och kunskap?

Trivs du som bäst i en verksamhet som erbjuder stort inflytande, korta beslutsvägar och att tillsammans med kollegor arbeta för att bli en förebild inom sjukvård för barn och unga – då vill vi komma i kontakt med dig!

Att ta bemanningsuppdrag som barnmedicin via Agila läkarbemanning

Trivs du med att arbeta som barnmedicin men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Läkarjobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jxodcw Ammp- ksy qfsxdvhhjofmhndi eqlgloudpd
Tidsperiod
50-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wæypkxislfmnv e efbhf Npgimotuu
Region/kommun
Stockholm/Pqhmoyyfu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka