Vi söker barnmedicin till läkarbemanningsuppdrag i Stockholm

Denna verksamhet förstärker nu sitt team med fler barnläkare. Är du specialistläkare i barn- och ungdomsmedicin och lockas av en verksamhetskultur som kännetecknas av omtanke och kunskap?

Trivs du som bäst i en verksamhet som erbjuder stort inflytande, korta beslutsvägar och att tillsammans med kollegor arbeta för att bli en förebild inom sjukvård för barn och unga – då vill vi komma i kontakt med dig!

Att ta tjänst som barnmedicin via Agila

Som barnmedicin hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som barnmedicin.

Att ta läkarjobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ulhawo Abjx- pkt rrdaltgfkytpjkbd hxyeuedtkh - WI
Tidsperiod
34-50
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qåxmqhwpnswwb d iiefh Fægewnqrb
Region/kommun
Stockholm/Kxggxnoxb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka