Barn- & ungdomspsykatriker sökes till jobb i Stockholm

Är du läkare med intresse för att arbeta med barn och ungdomar som har psykiatriska problem? Se hit i så fall! Här får du möjlighet att göra en skillnad i människors liv och bidra till att hjälpa dem i olika situationer.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta inom barnpsykiatrins verksamhetsområde.

Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter med utredning, bedömning och behandling av barn och ungdomar mellan åldrarna 0-18 år med behov av psykiatrisk specialistvård vid exempelvis psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar, ångesttillstånd m.m.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Läkartjänst i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Projektledare/Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hcmcwæwab Fmemqqqov, Wdsstfvla - Xcsc- aan ojmfxxmlmvpoarpc
Tidsperiod
50-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Seugypsen kmieunywk qål ga C hdg hi REKGQÆUXK
Region/kommun
Stockholm/Opteiævln
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka