Ledigt jobb för specialistläkare inom gastroenterologisk kirurgi

Letar du efter en utmanande och utvecklande position? Denna verksamhet har ett öppet läkaruppdrag för att stärka upp teamet. Här strävar dem efter att erbjuda högkvalitativ vård till alla våra patienter.

Dina arbetsuppgifter kommer tex vara att utreda och behandla för mag-tarm sjukdomar som hör till den medicinska gastroenterologin, där symtom såsom ont i magen, diarré, förstoppning, svullen mage är vanlig symptom

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Läkarjobb i Stockholm

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pfoejg, Yvqwiuyyr & Ckaeas u Byelomrnv
Tidsperiod
9-14
Efterfrågad kompetens
Gastroenterologisk kirurgi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qbjvsreaybeivjeåjeo gh eih fe Wxfswnjoq
Region/kommun
Stockholm/Gurilqwqh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka