Ledigt jobb för gastroenterolog i Stockholm

Letar du efter en utmanande och utvecklande position? Denna verksamhet har ett öppet läkaruppdrag för att stärka upp teamet. Här strävar dem efter att erbjuda högkvalitativ vård till alla våra patienter.

Dina arbetsuppgifter kommer tex vara att utreda och behandla för mag-tarm sjukdomar som hör till den medicinska gastroenterologin, där symtom såsom ont i magen, diarré, förstoppning, svullen mage är vanlig symptom

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete

Att ta läkararbete som gastroenterolog via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Läkararbete i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kwsmab Gpvlwijtk & Ndhlvi Fcxl - AW
Tidsperiod
20-35
Efterfrågad kompetens
Gastroenterologisk kirurgi eller Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pwvdhijhgjoueccånjm cc gchbf Jxrrifltx
Region/kommun
Stockholm/Ymnfgoqss
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka