Agila söker specialistläkare inom gastroenterologisk kirurgi till uppdrag

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna verksamhet söker nu fler medarbetare till sitt team.

Arbetet på denna mottagning omfattar vanliga mag- och tarmundersökningar, bedömningar, diagnoser och behandlingar.

På denna arbetsplats blir du en viktig del i ett kompetent team som samarbetar för att leverera vård av högsta kvalitet till varje patient.

Att ta läkarjobb som specialistläkare inom gastroenterologisk kirurgi via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som specialistläkare inom gastroenterologisk kirurgi med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkarjobb i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nxpdbm Tqmvxpdea & Oqdiys Cuejuepgdb - SL
Tidsperiod
32
Efterfrågad kompetens
Gastroenterologisk kirurgi eller Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jdmfaåesa gE-K bbbfg Ikkmbohcmv
Region/kommun
Stockholm/Nqkitwvguw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka