Geriatriker sökes till uppdrag i Stockholm

Verksamheten söker en läkare som är specialist, gärna i geriatrik, internmedicin eller annan specialist med erfarenhet av geriatrik.

På verksamhetens geriatriska avdelningar vårdas patienter för bland annat infektioner, hjärt och kärlsjudomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär.

Man arbetar som ansvarig läkare för 16-20 patienter med stöd av 2-3 underläkare. Enheten är specialiserade på att ge vård till äldre människor och vill att den vård de ger dig ska underlätta ett mer aktivt och självständigt liv.

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som geriatriker på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkaruppdrag i Stockholm?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Grfaw Næqqogl, Vwrcyaput - HX
Tidsperiod
30-31
Efterfrågad kompetens
Geriatrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Båfreooknædvq ec hfbgg Gqætpjukii
Region/kommun
Stockholm/Vmanfgeek
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka