Vi söker internmedicinare till uppdrag i Stockholm

Verksamheten söker en läkare som är specialist, gärna i geriatrik, internmedicin eller annan specialist med erfarenhet av geriatrik.

På verksamhetens geriatriska avdelningar vårdas patienter för bland annat infektioner, hjärt och kärlsjudomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär.

Man arbetar som ansvarig läkare för 16-20 patienter med stöd av 2-3 underläkare. Enheten är specialiserade på att ge vård till äldre människor och vill att den vård de ger dig ska underlätta ett mer aktivt och självständigt liv.

Läkarjobb hos Agila internmedicinare

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som internmedicinare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Stockholm en spännande plats för läkartjänst

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uxjcl Plcxjpwhr Håaqfym
Tidsperiod
30-34
Efterfrågad kompetens
Geriatrik eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Båsfqajhtåruv ei beh ae Uækalju
Region/kommun
Stockholm/Pbhgtgixi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka