Specialistläkare inom palliativ medicin sökes till jobb i Stockholm

....................................................................................................................................................................................................................................................................

Att ta läkarjobb som specialistläkare inom palliativ medicin via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Stockholm en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Akvnk Pbsfmedqq Ohoge
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Geriatrik, Internmedicin allmän eller Palliativ medicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mwrdiyvxhåmwl h hgh ff Rbtat Yxyqy
Region/kommun
Stockholm/Tmten
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka