Agila söker geriatriker till uppdrag i Stockholm

...........................................................................................................................................................................................................................................................................

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som geriatriker ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkararbete i Stockholm?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cpsuldkchv Ettqjap Ovqidmktp
Tidsperiod
23-38
Efterfrågad kompetens
Geriatrik, Neurologi, Psykiatri - allmän eller Psykiatri - äldre
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qljarxhdvsk. gh gbeed YEJQKHRHW
Region/kommun
Stockholm/Qsmiffhdj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka