Ledigt jobb för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna enhet är i behov av en till medarbetare för att stärka upp sin verksamhet.

Här får alla patienter hjälp av erfarna gynekologer om de har besvär eller är gravida. Patienter får hjälp med bedömning, utredning och operation.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som läkare

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkararbete i Stockholm?

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pyxiia Msknuhypkthcocrx Nsnautqlwwmyv Råguedfi - GQ
Tidsperiod
19-20 (2025)
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vysi Rpelod yptw aa P caeda Qlmgoikgg
Region/kommun
Stockholm/Wshjywnpt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka