Vi söker läkare till uppdrag i Stockholm

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta uppdrag perfekt för dig! Denna mottagning söker just nu dig som är redo att ta sig an ett spännande och givande uppdrag där du kommer att få möjlighet att utveckla din kompetens.

Här kommer du arbeta med uppgifter inom ASIH, palliativ slutenvård, och basal hemsjukvård kvällar nätter och helger. Verksamheten strävar efter att alltid ge vård som utförs med tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke

Att ta uppdrag som läkare via Agila läkarbemanning

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som läkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkartjänst i Stockholm?

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emanuel Ademsson
Emanuel Ademsson / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kqnjaw Pæatmbgeæem
Tidsperiod
25-26
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lguufctevnrr agg ggf ce Iåvutgfqa Ovbmtaprh
Region/kommun
Stockholm/Gthxxhngx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka