Agila söker gastroenterolog till uppdrag i Stockholm

Letar du efter en utmanande och utvecklande position? Denna verksamhet har ett öppet läkaruppdrag för att stärka upp teamet. Här strävar dem efter att erbjuda högkvalitativ vård till alla våra patienter.

Dina arbetsuppgifter kommer tex vara att utreda och behandla för mag-tarm sjukdomar som hör till den medicinska gastroenterologin, där symtom såsom ont i magen, diarré, förstoppning, svullen mage är vanlig symptom

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete

Att arbeta som läkare via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som gastroenterolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkararbete i Stockholm

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cnkhal, Kcctrhein & Cttupx j Jymoicjfs
Tidsperiod
9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lablbkloexgbkbeæshx dh fdh ag Hyeojkcxx
Region/kommun
Stockholm/Anoxqfrvd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka