Vi söker nefrolog till läkarbemanningsuppdrag i Stockholm

Nu söker dialysen på denna enhet en specialistläkare som kan arbeta med njursjukvård till patienter med kronisk njursjukdom.

Kärntjänsten är hemodialys men sträcker sig även till peritonealdialys- och hemvård till samordnad hantering av patienters comorbiditeter och transplantationstjänster.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Att jobba som läkare via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkartjänst i Stockholm

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kjogqtrx, Fæefiaænwn Weiykj
Tidsperiod
23-27, 30, 44
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gætnawdrwln c, iquo c Fæqwfmægfv
Region/kommun
Stockholm/Næfvgcåwtl
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka