Agila söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Stockholm

Nu har vi ett spännande uppdrag som psykiatriker inom neuropsykiatri! Mottagningens uppdrag är att utreda och behandla neuropsykiatrisk funktionsnedsättning utifrån regionala vårdprogram och aktuella vårdprocesskartor.

Här väntar ett varierande och omväxlande arbete där du får möjlighet att bredda din kompetens. Här blir du en del av ett kunnigt team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet.

Att ta läkaruppdrag som allmänpsykiatriker via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som allmänpsykiatriker hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Stockholm en spännande plats för läkaruppdrag

Vår huvudstad erbjuder en mängd sevärdheter och upplevelser inom kultur, mat, natur och nöjen, den är Nordens folkrikaste kommun. Strosa bland butiker och restauranger i Gamla Stan eller besök ett av Europas största slott. Samla kulturpoäng på de många museerna eller promenera genom Skogskyrkogården, en plats upptagen på Unescos världsarvslista för sin moderna arkitektur. På Djurgården finns b.la. Junibacken och Skansen, runda sedan av kvällen på ABBA museet eller se en föreställning på Cirkus. I kommunen finns mängder med restauranger, från lyxkrogar i city till mer Bohemiska på Södermalm. Flera restauranger har tilldelats stjärnor i Guide Michelin. Om du vill uppleva storstadspuls med natursköna miljöer är Stockholm en perfekt plats.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gekwålas Kvlgcijxqfaajsew wucctxemgm
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fehnænmv Rwvy hd dedae Cbmjckmxj
Region/kommun
Stockholm/Stockholm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka