Bemanningsarbete för allmänpsykiatriker i Stockholm

Nu har vi ett spännande uppdrag som psykiatriker inom neuropsykiatri! Mottagningens uppdrag är att utreda och behandla neuropsykiatrisk funktionsnedsättning utifrån regionala vårdprogram och aktuella vårdprocesskartor.

Här väntar ett varierande och omväxlande arbete där du får möjlighet att bredda din kompetens. Här blir du en del av ett kunnigt team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet.

Att ta läkarjobb som allmänpsykiatriker via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänpsykiatriker. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkaruppdrag i Stockholm

Vår huvudstad erbjuder en mängd sevärdheter och upplevelser inom kultur, mat, natur och nöjen, den är Nordens folkrikaste kommun. Strosa bland butiker och restauranger i Gamla Stan eller besök ett av Europas största slott. Samla kulturpoäng på de många museerna eller promenera genom Skogskyrkogården, en plats upptagen på Unescos världsarvslista för sin moderna arkitektur. På Djurgården finns b.la. Junibacken och Skansen, runda sedan av kvällen på ABBA museet eller se en föreställning på Cirkus. I kommunen finns mängder med restauranger, från lyxkrogar i city till mer Bohemiska på Södermalm. Flera restauranger har tilldelats stjärnor i Guide Michelin. Om du vill uppleva storstadspuls med natursköna miljöer är Stockholm en perfekt plats.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aywaåatm Ncwfmstoslalxlqh vvgbxnctsh
Tidsperiod
23-24, 26, 28, 30-32, 34-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fnyyåcje Jcwd cc iaghf Navevlqow
Region/kommun
Stockholm/Stockholm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka