Bemanningstjänst för allmänpsykiatriker i Stockholm

Är du en passionerad psykiatriker som vill göra skillnad? Verksamheten söker en dedikerad specialist för att stärka upp teamet!

Avdelningen tar emot patienter över 18 år för bedömning och behandling av psykiatriska sjukdomar som depression och ångest. På avdelningen får du möjligheten att arbeta med både individuella och gruppbaserade psykologiska behandlingar, anpassade efter varje patients unika behov.

Bli en del av vårt engagerade team och bidra till att förbättra livskvaliteten för våra patienter!

Varför ta läkartjänst via Agila?

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänpsykiatriker hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta läkartjänst i Stockholm

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lgktls Æfqftyytyv Ctwuuicie - UB
Tidsperiod
33-40
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cxdhfkfhåxes cd Nkblgkgpnj aehfc Æriwvsfrpb
Region/kommun
Stockholm/Æhoxeædja
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka