Vi söker röntgenläkare till uppdrag i Stockholm

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna vårdenhet har nu behov av just dig.

Verksamheten erbjuder undersökningar med datortomografi, konventionell röntgen, magnetkamera (både tunnelformad och öppen modell för den som har svårt att vistas i trånga utrymmen), ultraljud , bentäthetsmätning och mammografi.

Tidigare erfarenheter inom likande arbete är meriterande.

Om du tycker uppdraget låter intressant – Skicka in din ansökan så berättar vi mer!

Att ta jobb som röntgenläkare via Agila läkarbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som röntgenläkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför läkartjänst i Stockholm?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nwrdmv Råvqlyl PB
Tidsperiod
51-10 (2023)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Region/kommun
Stockholm/Repusmqnd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka