Vi söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Stockholm

Om du vill arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus är detta arbetsplatsen för dig! Det stora patientflödet gör att du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll varje dag.

Sjukhuset söker en radiolog med kännedom om onkologisk radiologi framförallt DT men också MR. Ultraljud och ultraljudsinterventioner är ett plus.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som röntgenläkare

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som röntgenläkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkarjobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pkrqtabbym meqmdvaip Jsuxp, Tæfcaui
Tidsperiod
9-22
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ntlaskrgqd Fåwjd hgi ah RHABPVJDV
Region/kommun
Stockholm/Fcdya
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka