Bemanningsjobb för röntgenläkare i Stockholm

Är du specialistläkare inom radiologi och söker ett nytt uppdrag? Då borde du söka denna tjänst som specialistläkare på denna avdelning!

Denna öppenvårdsröntgen på sjukhus har drop-in mottagning av lungor och skelett för patienter med remiss från vårdgivare. Du blir del av ett härligt team med medarbetare från olika yrkesgrupper vars fokus är att alltid ge bästa möjliga vård!

Avdelningen söker dig som har erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats.

Att ta läkarjobb som röntgenläkare via Agila

Som röntgenläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som röntgenläkare.

Läkarjobb i Stockholm

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tåfwtcæffh oujftou Kæokfoc
Tidsperiod
40-52
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Blhfqmoyvug. i-cg bgd bd Aåxdskævqh
Region/kommun
Stockholm/Låklbdåylj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka