Bemanningsarbete för röntgenläkare i Stockholm

Är du redo för att arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Avdelningen är en högspecialiserad röntgenavdelning. Du blir en del av ett team som erbjuder trygg och säker hälso- och sjukvård till alla patienter. Du kommer att ansvara för allmänmedicinska ärenden för patienter i alla åldrar, inklusive akuta och bokade besök. Du samarbetar nära med andra yrkesgrupper på enheten.

Att ta uppdrag som röntgenläkare via Agila läkarbemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som röntgenläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkararbete i Stockholm

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wggxjsjpcm aumjiowbc Yrdek, Jqseepicvkbn
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ambgchquålff gf ahf db OCKLY
Region/kommun
Stockholm/Phxmi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka