Ledigt jobb för allmänläkare i Storfors

Vill du arbeta i ett sammansvetsat och glatt team på en vårdcentral som alltid sätter patienten i fokus? Då ska du söka denna läkartjänst!

Här möter du patienter i alla åldrar med en rad olika åkommor. Arbetet består av sedvanliga primärvårdsuppgifter, vilket innebär att ge råd och vård samt bidra med hälsofrämjandet insatser. Både akuta och tidsbokade besök förekommer i schemat. Du kommer att ta emot ungefär 10-12 patienter per dag.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin, gärna med tidigare vana av primärvårdsarbete.

Varför ta läkararbete via Agila?

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är allmänläkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Storfors en spännande plats för läkarjobb

Storfors är en barnvänlig och trivsam kommun i östra Värmland, 7 mil väster om Örebro.Här hittar du Bergslagskanalen, ett 65 kilometer långt fascinerande kanalsystem, och över 50 kilometer vandringsleder. Den industriella traditionen är lång. Här har pågått järnhantering under fyra sekler och redan för 400 år sedan tillverkades det rör till musköter i Storfors verkstäder. Du kan paddla, vandra eller vintertid åka långfärds-skridskor på plogade banor. Ja, här finns något för alla. Det finns uppskattningsvis 570 kilometer strand i kommunen, så här finns plats för alla. Här är avstånden korta, både rent geografiskt och till beslutsfattarna med affärer, biograf, apotek och systembolag med mera inne i centrum.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Storfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Olyyjmod Uf
Tidsperiod
49, 51, 3 (2023), 8 (2023)-10 (2023), 15 (2023)-17 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rmcjlusccub a NDWJHMWH
Region/kommun
Värmland/Storfors
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka