Ledigt jobb för allmänläkare i Strängnäs

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som läkare. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter. Arbetet är omväxlande och du arbetar nära övriga professioner på enheten.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Om du tycker att detta uppdrag låter intressant är du välkommen in med din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som läkare

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänläkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför läkarjobb i Strängnäs?

År 1971 bildades nuvarande Strängnäs kommun genom sammanslagning av städerna Strängnäs och Mariefred samt kommunerna Åker, Stallarholmen, Tosterö och Vårfruberga. I Vårfruberga finner du de mäktiga fornborgarna Rällinge, Stenby och Karleby som i fantasin för dig bakåt i tiden. På Stallarholmen finns Selaön - Sveriges största insjö-ö och en av Sveriges mest fornminnesrika trakter med många runstenar och gravhögar. Är historia inte ditt favoritintresse rekommenderar Strängnäsbon tillika programledaren Pär Lernström en tur med ett äkta ångloksdraget tåg till Taxinge slott. Här kan du bl.a. se det inredda stallet, testa ett av de 65 sorterna hembakt bröd eller promenera runt i ett av områdets parker.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Strängnäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xåpqnj Beba
Tidsperiod
51-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bljqmhjwu ad Fiwårxræc
Region/kommun
Södermanland/Strängnäs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka