Ledigt jobb för allmänläkare i Strängnäs

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Här möter du patienter i alla åldrar med varierande sjukdomstillstånd. Arbetet kommer att innebära sedvanligt mottagningsarbete arbete där du undersöker, utreder, bedömer och behandlar patienter självständigt. Både drop-in-mottagning såväl som inplanerade patientbesök förekommer.

Vårdcentralen har behov av en specialist inom allmänmedicin. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är meriterande.

Varför ta läkarjobb via Agila?

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkarjobb i Strängnäs?

År 1971 bildades nuvarande Strängnäs kommun genom sammanslagning av städerna Strängnäs och Mariefred samt kommunerna Åker, Stallarholmen, Tosterö och Vårfruberga. I Vårfruberga finner du de mäktiga fornborgarna Rällinge, Stenby och Karleby som i fantasin för dig bakåt i tiden. På Stallarholmen finns Selaön - Sveriges största insjö-ö och en av Sveriges mest fornminnesrika trakter med många runstenar och gravhögar. Är historia inte ditt favoritintresse rekommenderar Strängnäsbon tillika programledaren Pär Lernström en tur med ett äkta ångloksdraget tåg till Taxinge slott. Här kan du bl.a. se det inredda stallet, testa ett av de 65 sorterna hembakt bröd eller promenera runt i ett av områdets parker.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Strängnäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dnmæaoræy Mj
Tidsperiod
2 (2023), 4 (2023), 6 (2023), 8 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cshrhsppw. ac cic dh GCBÆBHUÆN
Region/kommun
Södermanland/Strängnäs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka