Vi söker allmänläkare till uppdrag i Strängnäs

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Här möter du patienter i alla åldrar med varierande sjukdomstillstånd. Arbetet kommer att innebära sedvanligt mottagningsarbete arbete där du undersöker, utreder, bedömer och behandlar patienter självständigt. Både drop-in-mottagning såväl som inplanerade patientbesök förekommer.

Vårdcentralen har behov av en specialist inom allmänmedicin. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är meriterande.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag hos Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som allmänläkare ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkararbete i Strängnäs?

År 1971 bildades nuvarande Strängnäs kommun genom sammanslagning av städerna Strängnäs och Mariefred samt kommunerna Åker, Stallarholmen, Tosterö och Vårfruberga. I Vårfruberga finner du de mäktiga fornborgarna Rällinge, Stenby och Karleby som i fantasin för dig bakåt i tiden. På Stallarholmen finns Selaön - Sveriges största insjö-ö och en av Sveriges mest fornminnesrika trakter med många runstenar och gravhögar. Är historia inte ditt favoritintresse rekommenderar Strängnäsbon tillika programledaren Pär Lernström en tur med ett äkta ångloksdraget tåg till Taxinge slott. Här kan du bl.a. se det inredda stallet, testa ett av de 65 sorterna hembakt bröd eller promenera runt i ett av områdets parker.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Strängnäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Conåayråo Br
Tidsperiod
6-14
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ucakbagna. ci gif fd JADÆHHJÆV
Region/kommun
Södermanland/Strängnäs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka