Bemanningsjobb för allmänläkare i Strängnäs

Läkare sökes för stimulerande arbete inom primärvården.

Uppdraget innebär omväxlande uppgifter inom det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta både självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus. Såväl akuta som tidsbokade patienter förekommer. För dig med ett genuint intresse av primärvård väntar ett spännande uppdrag.

De söker en läkare med erfarenhet av primärvård eller dig som är allmänspecialist.

Att jobba som allmänläkare via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Läkartjänst i Strängnäs

År 1971 bildades nuvarande Strängnäs kommun genom sammanslagning av städerna Strängnäs och Mariefred samt kommunerna Åker, Stallarholmen, Tosterö och Vårfruberga. I Vårfruberga finner du de mäktiga fornborgarna Rällinge, Stenby och Karleby som i fantasin för dig bakåt i tiden. På Stallarholmen finns Selaön - Sveriges största insjö-ö och en av Sveriges mest fornminnesrika trakter med många runstenar och gravhögar. Är historia inte ditt favoritintresse rekommenderar Strängnäsbon tillika programledaren Pär Lernström en tur med ett äkta ångloksdraget tåg till Taxinge slott. Här kan du bl.a. se det inredda stallet, testa ett av de 65 sorterna hembakt bröd eller promenera runt i ett av områdets parker.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Strängnäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aevhxmsfs Ff
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Scgxårpae d gbgii Mdbiybimc
Region/kommun
Södermanland/Strängnäs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka