Ledigt jobb för läkare i Strömsund

Verksamheten söker nu en till medarbetare för sedvanligt primärvårdsarbete.

Du kommer erbjudas ett stimulerande uppdrag där du bedömer och utreder patienter i alla åldrar. I teamet finns en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Tillsammans erbjuds ett professionellt omhändertagande och gott bemötande.

Arbetet innebär såväl drop-in-mottagning som inplanerade patientbesök. Jour och beredskap kan förekomma under uppdraget.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att jobba som läkare via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför läkarjobb i Strömsund?

Strömsunds kommun gränsar med de norska kommunerna Røyrvik och Lierne i Nord-Trøndelag. Kommunens område motsvarar städerna Ström, Alanäs, Hammerdal, Frostviken, Fjällsjö, Bodum och Tåsjö. Bland kultursevärdheterna kan nämnas den geologiska trädgården vid Hjalmar Strömerskolan och vattenträdgården Lusthuset i Yxskaftkälen. På Långön utanför Hoting finns gravfält från vikingatiden och vid Brattforsen (mellan Backe och Strömsund) och Fångsjön finns hällmålningar daterade till cirka 2 500–2 000 f.Kr. I kommunen hittar du även Sveriges längsta grotta, Korallgrottan. Den upptäcktes så sent som 1985 och hittills har sex kilometer gångar utforskats.Grottan har fått sitt namn av de koralliknande små vita droppstenarna som finns inuti.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Eva-Linn Bolander
Eva-Linn Bolander / Konsultchef
Strömsund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mqvåyxshe Qækbsvbsbglu
Tidsperiod
2 (2024), 5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aæcpllnkhæpfi dh dia ci EBJÆXUFYO
Region/kommun
Jämtland/Strömsund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka