Bemanningsuppdrag för oftamolog i Sundsvall

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på ögonmottagning.

Sjukhuset bedriver specialiserad ögonsjukvård och är nu i behov av en läkare. I patientgruppen ingår patienter med kroniska ögonsjukdomar som kräver regelbundna besök, exempelvis diabetes, glaukom och gula fläcken. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom oftalmologi och som kataraktoperatör.

Arbetsuppgifter på mottagningen inkluderar laserbehandling i form av YAG-kapsulotomi, YAG-iridotomi och behandling av rupturer. Vid subspecialisering inom exempelvis glaukom, makula etc. kan det bli aktuellt med riktad mottagning.

Att ta tjänst som oftamolog via Agila läkarbemanning

Som oftamolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkararbete i Sundsvall?

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tbrcnmdvmp srqwooo- Åeil
Tidsperiod
49, 51-9 (2023), 11 (2023)-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Curgdpomhåtyu bc Fckceotpn
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka