Vi söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Sundsvall

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på ögonmottagning.

Sjukhuset bedriver specialiserad ögonsjukvård och är nu i behov av en läkare. I patientgruppen ingår patienter med kroniska ögonsjukdomar som kräver regelbundna besök, exempelvis diabetes, glaukom och gula fläcken. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom oftalmologi och som kataraktoperatör.

Arbetsuppgifter på mottagningen inkluderar laserbehandling i form av YAG-kapsulotomi, YAG-iridotomi och behandling av rupturer. Vid subspecialisering inom exempelvis glaukom, makula etc. kan det bli aktuellt med riktad mottagning.

Att ta tjänst som oftamolog via Agila läkarbemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som oftamolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sundsvall en spännande plats för läkararbete

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uvcybeytlm ispjtqc- Åeeb
Tidsperiod
14-15, 18-20, 23-33, 35-41, 43-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Guevwymbgæbje dd Icwkqfafv
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka