Ledigt jobb för oftamolog i Sundsvall

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på ögonmottagning.

Sjukhuset bedriver specialiserad ögonsjukvård och är nu i behov av en läkare. I patientgruppen ingår patienter med kroniska ögonsjukdomar som kräver regelbundna besök, exempelvis diabetes, glaukom och gula fläcken. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom oftalmologi och som kataraktoperatör.

Arbetsuppgifter på mottagningen inkluderar laserbehandling i form av YAG-kapsulotomi, YAG-iridotomi och behandling av rupturer. Vid subspecialisering inom exempelvis glaukom, makula etc. kan det bli aktuellt med riktad mottagning.

Att ta uppdrag som oftamolog via Agila läkarbemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som oftamolog ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Läkarjobb i Sundsvall

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Laphqykdni yentsok- Æewj
Tidsperiod
51-14 (2024), 16 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Otcnrffwgædgs gf gihbe Thtojqlha
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka