Agila söker oftamolog till uppdrag i Sundsvall

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på ögonmottagning.

Sjukhuset bedriver specialiserad ögonsjukvård och är nu i behov av en läkare. I patientgruppen ingår patienter med kroniska ögonsjukdomar som kräver regelbundna besök, exempelvis diabetes, glaukom och gula fläcken. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom oftalmologi och som kataraktoperatör.

Arbetsuppgifter på mottagningen inkluderar laserbehandling i form av YAG-kapsulotomi, YAG-iridotomi och behandling av rupturer. Vid subspecialisering inom exempelvis glaukom, makula etc. kan det bli aktuellt med riktad mottagning.

Att ta uppdrag som oftamolog via Agila läkarbemanning

Att arbeta som oftamolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sundsvall en spännande plats för läkarjobb

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Slqiwyaxtp iedshnc- Æsva
Tidsperiod
18-35
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yxonxivveæihb fb deb ic Qndqwlkqn
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka