Vi söker oftamolog till uppdrag i Sundsvall

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på ögonmottagning.

Sjukhuset bedriver specialiserad ögonsjukvård och är nu i behov av en läkare. I patientgruppen ingår patienter med kroniska ögonsjukdomar som kräver regelbundna besök, exempelvis diabetes, glaukom och gula fläcken. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom oftalmologi och som kataraktoperatör.

Arbetsuppgifter på mottagningen inkluderar laserbehandling i form av YAG-kapsulotomi, YAG-iridotomi och behandling av rupturer. Vid subspecialisering inom exempelvis glaukom, makula etc. kan det bli aktuellt med riktad mottagning.

Att ta bemanningsuppdrag som oftamolog via Agila läkarbemanning

Att arbeta som oftamolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sundsvall en spännande plats för läkarjobb

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Janvrlfycc bispdgs, Æosqrbrugrirxl
Tidsperiod
36-41, 44
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rxexmiafoåxkf bf decde Dxuuxwadk
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka