Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Sundsvall

Välkommen att söka uppdraget som läkare på denna hälsocentral där patienterna alltid står i fokus. Tillsammans med teamet ges råd och vård till patienter i alla åldrar. Både akuta och förbokade besök förekommer. Arbetsuppgifterna består av sedvanligt vårdcentralsarbete. För dig som vill ha ett omväxlande arbete, trevliga kollegor och en trivsam arbetsplats passar detta uppdrag perfekt.

Sökande bör vara läkare med primärvårdsvana eller specialist i allmänmedicin.

Att jobba som läkare via Agila

Som allmänläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som allmänläkare.

Varför läkartjänst i Sundsvall?

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
IF Ematgxf Iiobeotwl
Tidsperiod
51-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jirsyennmbimip g Ksgdgdfvl
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka