Läkare sökes till arbete i Sundsvall

Söker du ett intressant och stimulerande uppdrag? Nu söker vi en läkare med genuint intresse för primärvård till denna hälsocentral.

Här finns bland annat familjeläkare, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor, undersköterskor, kurator, psykolog, laboratoriepersonal, medicinska sekreterare och fysioterapeuter.

I rollen som läkare ingår att utreda och behandla såväl akuta som tidsbokade patienter. Du möter personer med varierande sjukdomstillstånd och besvär, vilket gör att du får ett omväxlande arbete.

Hälsocentralen söker dig som är läkare eller allmänspecialist.

Läkarjobb via Agila läkare

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som läkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkarjobb i Sundsvall

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oclvbyw CH
Tidsperiod
50-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vuåajc. fe AFSTSXV
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka