Bemanningsjobb för allmänläkare i Sundsvall

Söker du ett intressant och stimulerande uppdrag? Nu söker vi en läkare med genuint intresse för primärvård till denna hälsocentral.

Här finns bland annat familjeläkare, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor, undersköterskor, kurator, psykolog, laboratoriepersonal, medicinska sekreterare och fysioterapeuter.

I rollen som läkare ingår att utreda och behandla såväl akuta som tidsbokade patienter. Du möter personer med varierande sjukdomstillstånd och besvär, vilket gör att du får ett omväxlande arbete.

Hälsocentralen söker dig som är läkare eller allmänspecialist.

Att ta jobb som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Sundsvall en spännande plats för läkaruppdrag

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kbenmyh WI
Tidsperiod
51, 1 (2023)-2 (2023), 4 (2023)-5 (2023), 9 (2023), 15 (2023), 17 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aeåasw. ce QIIEUOM
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka