Allmänläkare sökes till uppdrag i Sundsvall

Välkommen som läkare till denna hälsocentral, där du ingår i ett team med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet. Tillsammans erbjuds patienterna råd och vård i alla hälsorelaterade frågor.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanligt primärvårdsarbete. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Vårdcentralen är i behov av specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare primärvårdsvana.

Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta läkararbete som allmänläkare via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänläkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför läkarjobb i Sundsvall?

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Edtiff LX
Tidsperiod
52, 13 (2023), 17 (2023), 21 (2023), 25 (2023), 29 (2023), 33 (2023), 37 (2023), 41 (2023)-43 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iålmsh hæovq gi RFMEIPLPT
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka