Läkare sökes till uppdrag i Sundsvall

Välkommen att söka uppdraget som läkare på denna hälsocentral där patienterna alltid står i fokus.

Tillsammans med teamet ges råd och vård till patienter i alla åldrar. Både akuta och förbokade besök förekommer. Arbetsuppgifterna består av sedvanligt vårdcentralsarbete.

För dig som vill ha ett omväxlande arbete, trevliga kollegor och en trivsam arbetsplats passar detta uppdrag perfekt.

Sökande bör vara läkare med primärvårdsvana eller specialist i allmänmedicin.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Läkarjobb hos Agila läkare

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, läkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Läkarjobb i Sundsvall

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
NT Dmeqmdt Buoxtsbmg
Tidsperiod
50, 52-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Djtthqihfuwhwv g Ypbmwwulb
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka