Ledigt jobb för barnmedicin i Sundsvall

Vill du ha ett givande arbete där du verkligen gör skillnad? Välkommen att söka uppdraget på barn- och ungdomskliniken på detta länssjukhus. Här vårdas barn upp till 18 år för olika sjukdomar och besvär. Du kommer att arbeta både på barnmottagning och avdelning.

Enheten är i behov av en specialist inom barn- och ungdomsmedicin som har erfarenhet av asfyxi hos nyfödda. Visst helg- och jourarbete kan förekomma, men är inget krav.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som barnmedicin hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkararbete i Sundsvall

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pkawaikncb uopupuk, Emvj- lxa Edytmlufwlajwdg
Tidsperiod
48, 50-52
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomskardiologi, Barn- och ungdomsmedicin eller Neonatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ggambsqbwråvhf ef hii ii Fgmtglcki
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka